Wiswijzer

WisWijzer
Klik voor meer WisWijzer...  

Deze website functioneert als een demonstratie en proeftuin van wat je met relatief eenvoudige en goedkope ICTmiddelen in het onderwijs kan doen.


Als docent wiskunde houd ik me beroepsmatig vooral bezig met wiskunde en wiskundeonderwijs. Over mijn ervaringen, frustraties, diepere gedachten, Den Haag e.o. zal ik in dit weblog dan af en toe eens wat schrijven.
Digitale vraagbaak
Klik hier om naar WisFaq te gaan....
voor
wiskunde

WisFaq is een (digitale) vraagbaak voor het wiskundeonderwijs in Nederland en BelgiŽ. De opzet is dat 'bezoekers' vragen kunnen stellen, deze vragen worden vervolgens door 'deskundigen' beantwoord.
Klik hier om naar Wiskundeleraar te gaan....

In februari 2004 ben ik gestart met deze website. Ik ondersteunde daarmee mijn vaklessen van de lerarenopleiding wiskunde.
Klik hier om naar http://wiskundeleraar.blogspot.nl te gaan....

Sinds maandag 28 november 2011 schrijf ik op dit weblog over wiskunde en wiskundeleraar.nl
Samenvatting wiskunde
Klik hier om naar de wiskundepagina's te gaan....
HAVO wiskunde A en B
Getal en Ruimte

Op deze pagina's kan je een samenvatting vinden van de wiskunde voor mijn klassen. Hier en daar heb ik zaken toegevoegd die mogelijk nog handig zijn.
Klik hier om naar de wiskundepagina's te gaan....

De WisKast moet een verzameling wiskundige activiteiten worden. Een soort digitale plek waar ik mijn leerlingen naar toe kan sturen om een wiskundeopdracht uit te zoeken.
Klik hier om naar de ICTklas te gaan....

Het doel van wiskundeonderwijs? De toekomst van het wiskunde-onderwijs?!
Wiskunde & ICT

Klik hier om naar de ICTdro te gaan....

Welkom op mijn persoonlijk documentatiecentrum. Hier hield/houd ik zo'n mijn beetje mijn ICT-activiteiten bij. Anders raak ik zelf de weg nog kwijt.
© 1996-2012 Willem van Ravenstein