Info




Kalender

De kalender is leeg

 Musinum

Gepubliceerd op 24-1-2009 21:53:00 - Muziek

Via What is 00 equal to? kwam ik terecht op A logarithmic music scale en via de laatste dan weer op The maths of music. Op deze laatste pagina staat iets over MusiNum. Dat is waar ook... Op de user page staat nog een hele serie User Compositions done with MusiNum van mij. Het zijn midi-bestanden dus de muzikale beleving op een PC is niet altijd even plezierig en doet weinig recht aan het oorspronkelijke idee.

Omdat mijn softwarematige synthesizer (dat klonk niet slecht vond ik) niet meer wilde werken op mijn computer ben ik gestopt na nummer 42 (he daar was ie weer!). Maar de oorspronkelijke 'sound' heb ik eigenlijk nooit meer teruggehoord. Dat is misschien nog een idee voor een volgend project.

Na Don't play Jazz en Don't play the Beatles ga ik misschien dan wel Don't play Musinum doen. Met dat toetsengeval wat ik heb moet ik toch wel iets van de oorspronkelijke intenties terug kunnen halen... en wie weet levert het nog wat ideetjes op. Ik wilde er nog altijd een stukkie over schrijven.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...