Info




Kalender

De kalender is leeg

 Utrechtse heuvelrug

Gepubliceerd op 7-5-2009 23:53:00 - Wandelen

Op In het wilde weg:  http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/3317 staat wel een grappig verhaaltje. Aan de reacties kan je zien dat je niet al te veel moet verwachten van de 'wisdom of crowds'. Ironie is zo moeilijk voor sommige mensen. We zijn zelf onlangs ook nog een beetje aan het wandelen geweest in de buurt van Maarn. Dat ging ook niet helemaal als gepland, maar dat lag echt aan ons.

In het kader van wiskunde is overal heb ik 'een vierkantje' gevonden, wat zeg ik? Wel twee vierkantjes:

Dat is toch wel bijzonder. Dat is geen natuur maar iets anders. Het pad was enigszins verhard met sloopafval denk ik. De meeste items hebben dat niet overleefd, maar kennelijk is dit een sterk tegeltje. Je kunt je dan van alles gaan afvragen: waar komt dit oorspronkelijk vandaan? Waar is het sloopafval van (bijvoorbeeld) de zwarte madonna gebleven? Ligt dat nu ook ergens als wegbedekking?

Vandaag weer 's begonnen aan de cursus wiskunde en leergebieden in de voltijd. Ik moet er nog steeds aan wennen. Dit is wel een soort 'lost generation' geloof ik. Ze hebben 't ook niet makkelijk denk ik. Maar misschien ligt het aan mij.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...