Info




Kalender

De kalender is leeg

 Ontslag e-mail

Gepubliceerd op 15-11-2006 00:26:00 - Goed geregeld

"GRONINGEN (ANP) - De Rijksuniversiteit Groningen (RuG) heeft per ongeluk vrijwel alle medewerkers een 'ontslagmail' gestuurd. Circa 7000 werknemers kregen maandag een bericht in hun inbox."

Op zondag 13 maart 2005 om 17:30 ontving ik dit bericht:

Beste Willem,

Uit de gegevens die wij aangeleverd krijgen uit het personeelssysteem blijkt dat u (binnenkort) niet meer werkzaam bent voor de Hogeschool Rotterdam. Hiermee vervalt ook het recht op het gebruik van de ICT diensten. Daarom zal uw account verlopen.

Dit betekent dat u na de verloopdatum niet meer in zult kunnen loggen op het netwerk van de Hogeschool. We raden u daarom aan om voor die tijd de documenten die u wilt bewaren van uw homedirectory te kopiëren naar een floppy/USB-stick of cd-rom.

Uw e-mailaccount zal nog ongeveer 1 maand langer te gebruiken zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om tijdig iedereen van wie u e-mail wilt blijven ontvangen op de hoogte te brengen. Ook voor uw e-mail geldt dat u tijdig belangrijke berichten op een andere manier zult moeten opslaan.

Wat dat betreft is onze I&A-afdeling beter op orde dan het management zullen we maar zeggen... Het bleek dat mijn tijdelijk contract per 1 maart was afgelopen en dat er iets moest gebeuren... ach ja, 't is 't onderwijs, zullen we maar zeggen, je maakt van alles mee...

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...