Info




Kalender

De kalender is leeg

 Huisnumerologie

Gepubliceerd op 20-1-2007 10:35:00 - Onzin

Ik was op zoek naar de betekenis die de pythagoreeërs aan de gehele getallen toekenden, maar ik raakte weer eens ernstig afgeleid. Op Internet kom je soms dingen tegen die op z'n zachts gezegd eigenaardig zijn. Zo blijkt dat we op dit moment in een 4-huis wonen:

"Het 4-huis verschaft de bewoners in grote mate zekerheid en stabiliteit. Hier vindt men bescherming. Het leven wordt ernstig genomen en vaak is men er erg zuinig. In een 4-huis wonen meestal mensen die een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel hebben en een zeer geordend leven leiden. Normen en waarden zijn belangrijk, en men bouwt aan de toekomst. In een 4-huis kom je er emotioneel wel wat bekaaid af, en ook de seksualiteit kent geen duidelijke hoogtepunten. Eigenlijk gaat alles wat moeizaam. Wanneer je heel lang in een 4-huis woont neemt de kans op een depressie toe."

Wel aan dat verklaart een hoop...

Maar omdat we binnenkort toch moeten verhuizen ook maar even gekeken naar het 9-huis:

"In een 9-huis kun je de vruchten plukken van hard werken. Na elke grote inspanning worden er ook goede resultaten bereikt. De energie die verbonden is aan de 9 spoort je aan om actief te zijn. Bewoners van een 9-huis hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een neiging tot perfectionisme. Maar omdat je zelf alles zo ernstig en gedegen aanpakt, kun je problemen krijgen met anderen. Je stoort je vooral aan hun nonchalance en onnauwkeurige manier van werken. In dit huis kom je op voor jezelf. De bewoners hebben nogal eens wat kritiek op elkaar en kunnen zeer bazig optreden. Conflicten en verzoeningen wisselen elkaar af in een 9-huis."

Wel aan, dat wordt dolle pret...

bron

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...