Info




Kalender

De kalender is leeg

 Vooruitziende blik

Gepubliceerd op 2-10-2007 10:37:00 - Geschikt/ongeschikt

Op maandag 1 oktober geeft staatssecretaris Van Bijsterveldt het startsein voor een uniek onderwijsproject: Expeditie durven, delen, doen. Dertien scholen voor voortgezet onderwijs meten drie jaar lang samen met onderzoekers de effecten van hun onderwijsvernieuwing. In het bericht staat:

"Het onderzoek levert op die manier een actieve bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Naast het individuele onderzoek, wordt er een overkoepelend onderzoek gedaan onder alle deelnemende scholen. De opbrengsten worden gedeeld met alle scholen voor voortgezet onderwijs en leveren een belangrijke bijdrage aan theorievorming over duurzame kwaliteitsverbetering van het onderwijs."

Bijdragen aan het oplossen van maatschappelijk vraagstukken? Belangrijke bijdrage aan theorievorming over duurzame kwaliteitsverbetering? Dat is nog al wat, maar dat weet je toch niet van te voren? Het zal ongetwijfeld de bedoeling zijn, maar of dat gaat lukken staat niet vast, lijkt mij. Ik weet niet... We zijn 's benieuwd....

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...