Info




Kalender

De kalender is leeg

 Omgekeerd evenredig

Gepubliceerd op 17-10-2007 01:27:00 - Onzin

Vorige week was ik een beetje 'knorrig' over de taal van de wiskunde. Dat is niet erg, dat heb je wel 's, bovendien was het ook wel een beetje eigen schuld. Vandaag was het allemaal wel veel leuker en gingen de studenten deze keer niet met hoofdpijn naar huis.

Misschien was het ook wel weer een beetje te gezellig. Ik ben daardoor wel van alles vergeten uit te delen, geloof ik, maar dat komt dan de volgende keer wel. Toch denk ik (het moet maar 's gezegd) dat lesopbrengst en gezellig wel omgekeerd evenredig zijn. Maar ja, je moet ook wel 's gewoon lol kunnen maken... als iedereen moeilijk loopt te doen dan wordt het natuurlijk ook niks.

Mijn voorbeeld over de implicatie liep wel een beetje uit de hand. Eifeltoren, tandarts, de paus, de dood, appels en kiespijn? Zoiets was het wel... Waar ging dat nou eigenlijk over?

Formeel is dat niet zo ingewikkeld, maar als je er lang over na gaat denken...!? Toch niet zo eenvoudig. De vraag is dan: hoe krijg ik dit de volgende keer weer een beetje op de rails?

Nou ja... het is gewoon een groot experiment

...en zoals gewoonlijk leer ik er zelf weer het meeste van...

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...