Info




Kalender

De kalender is leeg

 Het gaat goed komen

Gepubliceerd op 29-2-2008 22:28:00 - Gesukkel

Het gaat toch nog helemaal goed komen met de ICT-voorzieningen van de hogeschool:

"De HR is zelf ook niet tevreden over de grote verscheidenheid aan informatiebronnen en werkt aan het inperken daarvan. Het is de bedoeling dat elke student een unieke startpagina krijgt met daarop de voor hem relevante informatie vanuit onder andere hint en Osiris. Onlangs stelde het college van bestuur geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Collegebestuurder Gerard van Drielen: ‘In juni of juli moeten de eerste resultaten zichtbaar zijn. Als je alles op één portal zet, zegt dat overigens nog niks over de samenhang tussen de informatie uit de verschillende bronnen.’"
http://profielen.hro.nl/artikel/?aid=464&cid=2

Dat is toch wel geweldig...

Maar eh... zo doe je dat dus. Je maakt iets, stelt vervolgens vast dat het niet werkt en dan maak je weer iets nieuws. Hoelang zou je hiermee door kunnen gaan? Antwoord: tot in alle eeuwigheid...

 22-8-2008 08:20:39

In juni of juli? Nu lees ik: "IIS probeert om in het najaar alvast een demo van de persoonlijke pages te laten draaien op een van de instituten. Dat wordt een soort proeftuin die eventueel weer uit de lucht gehaald wordt als het andere systemen negatief beïnvloedt of als IIS het systeem verder gaat ontwikkelen. Gerard Arkink, manager ict: ‘We zijn er in elk geval hard mee bezig maar willen geen verwachtingen wekken die we niet kunnen waarmaken.’"

 Door: Willem

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...