Info




Kalender

De kalender is leeg

 HBO studenten tevreden

Gepubliceerd op 24-6-2008 23:12:00 - Geschikt/ongeschikt

Er is geen reden tot bezorgdheid?

"Bijna tweederde van de studenten vindt dat de opleiding goed genoeg is. Een kleine twee op de tien studenten vinden van niet, de rest staat er neutraal tegenover. Over het niveau van de docenten is ruim zes van de tien studenten tevreden."
http://www.depers.nl/binnenland/216027/Hbo-studenten-tevreden-over-school.html

Daar zit dan toch wel weer een aardige opgave in: "Hoeveel procent van de studenten staat er neutraal tegen over?" Maar ik weet niet helemaal zeker of je dat wel aan een HBO-student mag vragen...

"Het grootste punt van kritiek is volgens het onderzoek dat resultaten van toetsen niet op tijd bekend worden gemaakt. Meer dan vier op de tien studenten vinden dat dit niet snel genoeg gebeurt."
http://www.depers.nl/binnenland/216027/Hbo-studenten-tevreden-over-school.html

Kijk, daar kan ik wel iets aan doen. Toets gemaakt op dinsdag dan woensdag nagekeken. Ik heb verder toch geen leven, dus dat gaat lukken.

"Ook de evaluatie kan volgens de studenten beter. Bijna een kwart vindt dat er niet genoeg evaluaties zijn. Ongeveer dertig procent staat hier neutraal tegenover en 44 procent is tevreden. Bijna vier op de tien studenten vinden dat de opleiding niet goed reageert op klachten en problemen. Een kwart vindt van wel."
http://www.depers.nl/binnenland/216027/Hbo-studenten-tevreden-over-school.html

Hm... te weinig? Is dat zo? Nou ja... zie je nu wel dat het allemaal reuze meevalt? 20% van de studenten vindt dat de opleding niet goed genoeg is. Dat is niet niks... Eén op de vijf... Ik bedoel maar. Neem eens aan dat je 5 krentenbollen koopt en er zit er standaard één bij die je niet kan eten. Dat is dan juist toch heel zorgelijk? Of ben ik nu dom?

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...