Info




Kalender

De kalender is leeg

 Herfstdepressie?

Gepubliceerd op 2-10-2008 23:55:00 - Persoonlijk

Ik loop een paar weken rond met een groot gevoel van zinloosheid. Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Waarom doe ik eigenlijk nog moeite? Zou dat nu ooit nog 's ergens toe leiden? Of is het allemaal weer hetzelfde als altijd. Je investeert, je ploetert, maar wat heb je er aan? Wat heeft het eigenlijk nog voor een zin? Waarom moet ik altijd alles met iedereen delen maar als het 't puntje bij 't paaltje komt trek ik altijd aan het kortste eind?

Stom natuurlijk. Het is gewoon de herfst. 't Is m'n jaarlijkse herfstdepressie. Dat wordt weer genieten. Altijd weer een bron van inspiratie, zal ik maar zeggen. Lekker fantaseren over wat je allemaal niet zou kunnen doen en hoe je nu 's definitief met die onzin zou kunnen stoppen. Ga gewoon weg! Ga op reis... Ga iets van de wereld zien, doe iets nuttigs... weg met al die onzin.

Ondertussen ben ik dan stiekem wel weer heel erg productief. Je moet tenslotte toch wat. Je kunt moeilijk de hele dag doelloos naar buiten staren. Ik heb voor 'Taal van de wiskunde' weer van alles gemaakt. De 'afleiding van de ABC-formule', 'Wortels' en 'Het somteken'. Morgen gaan we in ieder geval nog verder met de 'ABC-formule'. De 'wortels' komen over een paar weken en het 'somteken' zit waarschijnlijk in 'Taal van de wiskunde 2'. Ideeën genoeg...

Lekker naar muziek luisteren en schrijven.... je zou bijna willen dat je altijd in een herfstdepressie zit.

 3-10-2008 11:10:19

Had je blog nog niet gezien voor m'n werkplaatsbezoek vandaag. Ik wou dat ik ook aan depressie leed, maakt je poëtisch. Ik ben altijd maar vrolijk en opgewekt, zelfs als ik omval van pijn en vermoeidheid. Je schrijft mooi! Mij geeft het plezier.

 Door: sia

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...