Info




Kalender

De kalender is leeg

 Dombo

Gepubliceerd op 16-12-2008 17:22:00 - Klunzen

Gisteravond was in een keer mijn printerblokje op. Een beetje onhandig als je de opdrachten wilt uitprinten. Vanmorgen zou ik om half 9 in lokaal 1.91 zijn. Op de opdrachten had ik het lokaal nog maar 's opgeschreven, maar ja, niet meegenomen. Op de een of andere manier had ik mijn hoofd dat het om lokaal 1.19 zou gaan, maar dat bestaat niet eens. Gelukkig was ik niet heel erg laat, maar 't is wel nogal een gekluns als je er al om 8 uur bent. Kijk dat heb ik dan weer. Ik ben niet dom maar af en toe een beetje onhandig... toch wel een beetje raar voor een wiskundeleraar die getallen omdraait... wiskundegewijs... ijs?

Ach ja... al met al was het gisteren en vandaag allemaal weer heel erg leuk. Goede keuzes gemaakt denk ik... Mijn kerstpakket weggegeven... een tukkie gedaan... en ik ga zo maar 's aan 't koken. Hopelijk gaat dat ook nog lukken en dan mag ik toch wel een beetje tevreden achterover leunen en niks doen. C. is al een paar dagen geveld door een klassieke verkoudheid en ik ben bang dat ik ook nog aan de beurt komt. Hopelijk is dan niet in de vakantie... maar ja... wanneer dan wel?

 16-12-2008 20:08:18

Je bent een heerlijke man hoor. Mag ik wel zeggen op mijn oude dag toch? Heb genoten van je manier van aanwezig zijn vanmorgen. Hoop voor je dat verkoudheid uitblijft. Ik wens je alle goeds de vrije dagen.

 Door: sia

 16-12-2008 20:41:41

Dank je:-) Maar van studeren komt weinig terecht...:-)

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...