Info




Kalender

De kalender is leeg

 Van 9 tot 5

Gepubliceerd op 28-6-2006 23:46:00 - Functiewaardering

De inzet van digitale middelen om je onderwijs te ondersteunen brengt met zich mee dat ik veel thuis werk. In ieder geval 30% van mijn werk doe ik op dagen dat ik er al helemaal niet ben, dus in werkelijkheid ligt dat percentage nog een stuk hoger.

Sinds wij zo'n geweldige kantoortuin hebben (met flexplekken) is het niet eens zeker dat ik op mijn werkplek terecht kan... en er wordt me daar een partij afgekakeld. Wel gezellig hoor, maar ik kan niet echt goed nadenken als iedereen er doorheen zit te praten. Nu hebben we ook wel een stilteruimte, maar dat is meer een soort bijna-dood ervaring. 

Eigenlijk is het nog veel erger. Al surfend, lezend, weblog's volgend of schrijvend, nadenkend over weer een nieuwe cursus of wat dan ook ben je bezig met deskundigheidsbevordering, onderwijsontwikkeling, enz. Och ja.. dat moest ik ook nog eens een keer opschrijven... wat ik met de tijd voor deskundigheidsbevordering doe... of juist niet? Zelfs schijnt er een scholingsplan te moeten komen... We zien het wel. Volgens mij zijn dat soort regeltjes alleen een poging om grip op de zaak te houden en het idee te hebben dat we gestructureerd bezig zijn. Maar mijn werk is helemaal niet zo gestructureerd. Integendeel... het is een chaos... maar wel een prettig soort chaos. Ik werk, leer, verbaas me en bewonder... maar verder gaat het wel...

 30-6-2006 21:53:43

Zat ik gisteren in mijn eigen pauze in het zonnetje op een bankje kreeg ik in eens een geweldig idee... was ik toch nog aan 't werk tijden het eten van mijn broodje..

 Door: Willem

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...