Info




Kalender

De kalender is leeg

 Projectmanager vo wiskunde

Gepubliceerd op 1-10-2007 17:18:00 - Persoonlijk ICT-plan

Ook leuk: projectmanager vo wiskunde....

"Gevraagd - academisch werk- en denkniveau op het relevante vakgebied; - bij voorkeur drie tot vijf jaar relevante werkervaring; - ervaring in of affiniteit met het voortgezet of hoger onderwijs is een pre; - vanuit inhoud en innovatie gericht op het vertalen van klantwensen in commercieel haalbare multimediale uitgeefconcepten; - bekend met (affiniteit met) vakdidactiek en ICT: digitalisering van informatie en multimedia aspecten; - uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van de Engelse taal; - woonachtig in de regio Groningen of bereid daarnaar te verhuizen."

Ik weet niet... Alweer verhuizen? Nee dat dan toch maar even niet... maar 't zou best leuk kunnen zijn. 't Is in ieder geval weer 's heel wat anders...

"Voor deze functie bent u actief in de markt: u bezoekt scholen en bent betrokken bij evenementen als congressen en beurzen. Regelmatig ontmoet u in het land auteurs. Over de voortgang en de resultaten rapporteert u aan de uitgever en het uitgeefmanagement."

Maar waarschijnlijk ben ik niet jong en snel genoeg... nooit geweest ook...

 2-10-2007 17:49:36

Laat me raden........ WN in Groningen. Ik ben ooit heel ver gekomen in een dergelijke selectie maar toch afgehaakt. En daar ben ik uiteindelijk geen moment droevig om geweest. Een kwestie van meekijken in de keuken. Misschien niet jong genoeg, niet snel genoeg, te precies........ en happy ga je er ook niet worden.

 Door: JaDeX

 2-10-2007 23:08:36

Ik denk dat je daar helemaal gelijk in hebt...:-) Maar 't was ook meer een gedachtenexperiment denk ik... in het kader van mijn gefingeerde midlife-crisis...

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...