Info




Kalender

De kalender is leeg

 Het laatste nieuws

Gepubliceerd op 11-2-2007 02:08:00 - Geschikt/ongeschikt

Een docent die ontslagen wordt waarbij het ontwikkelingsportfolio van de docent 'even' wordt meegenomen in de ontslagprocedure?

Verder las ik ergens iets over het inzetten van Wikipedia en zo... Nou ja, hoe bedenk je het?

Ik had er nog nooit van gehoord en ik kan me niet meer herinneren hoe ik er op kwam maar er bestaat zoiets als 'Ignatiaanse pedagogiek'. Wel aan! Wat zou dat zijn?

Verder nog Wokrestaurant De Mallejan, de forellen natuurlijk  en de vele fietsroutes... Van Analyse 1-3 tot GR, van 'waar of niet waar' tot telproblemen...

Ik heb er eigenlijk geen tijd voor. Eigenlijk zou ik ook nog iets doen op de preconferentie van de SURF-onderwijsdagen, maar ik heb 't maar afgezegd. Al die conferenties, allemaal geleuter. Wat moet je er mee? Nee dan maar liever een studiemiddag. Als ik goed begrepen heb komt er weer een nieuw format voor de studiegids. Mijn hemel, moeten we nu 'echt' elk jaar iets anders verzinnen? Alsof we niets beters te doen hebben...

Maar vandaag wel alle toetsen gekopieerd en ingeleverd, dat dan weer wel... Dat is dan toch wel weer een prettige gedachte, ergens. Ik weet het niet... brrr... Ik zal blij zijn als blok 1 definitief stopt en we verder kunnen met blok 2:

        Voltijd

                   Vakproject wiskunde en ICT

                   Statistiek 1-3  

         Deeltijd

                   Functies van meer variabelen  TOETS

                   Statistiek 1-2  TOETS

                   Analyse 1-4   TOETS

                   Statistiek 2-1 (jaar 2 en 3)  TOETS

 

Niet dat dat nu allemaal al helemaal klaar is, maar och... Je moet natuurlijk ook niet verwachten dat er ook nog zoiets bestaat als tijd voor voorbereiding. Ik bedenk me opeens dat in principe de kans bestaat dat ik straks in blok 2 zeggen en schrijven wel 8 toetsen moet maken. 4 keer herkansing en 4 nieuwe toetsen... daar mag dan onderhand nu al wel 's mee beginnen... brr... Ik geloof dat ik zo langzamerhand een beetje begin op te branden... kort lontje...

 2-11-2007 10:43:51

"Eigenlijk zou ik ook nog iets doen op de preconferentie van de SURF-onderwijsdagen, maar ik heb 't maar afgezegd. Al die conferenties, allemaal geleuter. Wat moet je er mee?" Meen je dit nu serieus of is dit "grappig" bedoeld? Conferenties zijn bedoeld om kennis te delen, te halen én te brengen dus. Dat geldt trouwens ook voor weblogs, alhoewel ik daar ook veel geleuter tegenkom... Nu is het wel zo dat mensen die denken alle kennis al in pacht te hebben natuurlijk weinig te halen hebben op een conferentie. Maar juist zij zouden die kennis dan moeten delen zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen!

 Door: Willem

 2-11-2007 17:33:01

Je hebt natuurlijk helemaal gelijk maar ik zou niet weten wat ik er te zoeken heb. Dat lijkt me dan meer iets voor de 'ICT-experts'. Ik ben meer van de 'praktisch uitvoering' en ik heb eigenlijk ook geen boodschap voor wat betreft de inzet van ICT en de 'Matching vraag en aanbod onderwijs en ICT'. Alhoewel? Misschien toch wel: niet leuteren maar doen! Typisch Rotterdams concept...:-)

 Door: Naschrift

 27-11-2007 03:05:04

Die studiegids blijkt overigens iets heel anders te zijn: een modulebeschrijving! Maar dat kan niet, want wij spreken tegenwoordig van cursussen. Dus zal het wel een cursusbeschrijving worden.

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...