L.Blog

Info
Kalender

De kalender is leeg

weersverwachting

 Ik geloof...

Gepubliceerd op 24-3-2009 02:13:00 - Teiltje

Ik geloof dat ik even niet goed wordt:

"Deze crisis moet ons uitdagen na te denken over wat écht belangrijk in het leven is. Wees nederig en denk op langere termijn, menen Lans Bovenberg en vijf anderen."
Zie http://www.nrc.nl/opinie/article2190097.ece

"De lijdenstijd is het moment om na te denken over onze hebzucht...". Heel goed, zelfkennis is altijd goed. Ga je maar 's lekker zitten schamen, maar spreek voor jezelf.

 Reacties (1)

 Suikerfeest

Gepubliceerd op 14-10-2007 02:44:00 - Teiltje

Krijg nou het heen en weer:

"(Novum) - Als het aan de PVV ligt, mogen islamitische leerlingen vanaf volgend jaar geen vrij meer krijgen voor het 'on-Nederlandse' Suikerfeest. Partijleider Geert Wilders eist van minister van Onderwijs Ronald Plasterk (PvdA) dat hij leerplichtambtenaren inzet om scholen die hiervoor vrij geven en leerlingen die ongeoorloofd vrij nemen op te sporen en te bestraffen."
Kennisnet

Nou ja zeg. Kwam die Sinterklaas ook niet gewoon uit Turkije? En dan dat hele christelijk geloof, dat hebben we toch ook niet 'echt' zelf bedacht? Dat komt volgens mij ook uit die buurt... Ik begin zo langzamerhand toch wel een beetje genoeg te krijgen van die Wilders. Dom uit je nek kletsen dat is pas On-Nederlands...

 Reacties (0)

 Als kikkers in een kruiwagen

Gepubliceerd op 11-12-2006 13:34:00 - Teiltje

 Reacties (0)

 Woef woef

Gepubliceerd op 18-11-2006 18:19:00 - Teiltje

"Nog maar enkele dagen voor de verkiezingen lijkt de PvdA zich weer een beetje te herstellen in de peilingen. Na een dieptepunt afgelopen woensdag (33 zetels) krabbelt de partij weer wat op, zo blijkt zaterdag uit onderzoek van Maurice de Hond."

Die Maurice vind ik een klassiek voorbeeld van die onderzoeker die bij elk onderzoek eerst aan de opdrachtgever vraagt wat hij/zij wil dat er uit komt... Eigenlijk zouden peilingen verboden moeten worden. Terwijl volgens de deskundigen het bij de kiezers schijnt te gaan om de inhoud blijven die partijen maar zeuren over peilingen. Ben ik nu gek of vind iedereen dat allemaal wel prima zo? Die Maurice hierboven komt wel weer precies op tijd met het bericht dat het met de PvdA weer beter gaat in de peilingen.. dat is ook toevallig... dat is zo toevallig dat het bijna geen toeval kan zijn. De media proberen er nog even een nek-aan-nek-race van te maken... een race tussen wat? Welke marmot is het eerst door het poortje lijkt me spannender... Een soort van wedstrijd 'wie wordt de grootste?' Wat een onzin... rot op... Daar gaat het toch niet om? Zend dan maar liever een keer een spannende film uit in plaats van dat oeverloze gezeik over niks.

Nee doet dan deze maar: http://www.stomwijzer.nl

 Reacties (0)

 Tegeltjeswijsheid

Gepubliceerd op 31-10-2006 09:56:00 - Teiltje

Ik kwam via http://www.janpeterbalkenende.nl terecht op http://www.ikbentrotsopnederland.nl

"Wie zo in elkaar zit als ik, kijkt niet gemakkelijk de andere kant uit. Je bent er, je staat er en je doet wat je doen moet. Dat garandeert natuurlijk geen foutloze uitkomst, laat staan een risicoloos bestaan. Maar het levert wel een stevige dosis motivatie op. Plus een heleboel goede moed."
Jan Peter Balkenende

 Reacties (2)