Info
Kalender

De kalender is leeg

 Einde weblog

Gepubliceerd op 22-6-2009 22:20:00 - Webloggen

Wiswijzer plus

Ik geloof dat hier nu ongeveer 1000 berichten staan en meer dan 500 reacties. De software voldoet niet echt meer vanwege de stylesheets, problemen met de datum en nog wat andere ongemakken. Bovendien is het ook wel leuk geweest. Ik vond het wel leuk. Ik heb er wel een hoop van geleerd, maar ik stop er definitief mee. Ik weblog (een heel klein beetje) door op:

De definitieve sluitingsdatum van dit weblog is 1 juli 2009.


Iedereen bedankt voor 't lezen en 't reageren. You're the best...

 23-6-2009 20:32:31

Nou ja! Hou je hem wel in de lucht als archief, of moet ik nu als een gek een aantal mooie postings gaan kopiëren?

 Door: Willem Karssenberg

 23-6-2009 20:59:19

Ik zou het echt jammer vinden als je ermee stopt! Ik denk dat je door je manier van schrijven en de onderwerpen je lezers aan het denken hebt gezet, even terug op de plaats, waarom doen we dit ook alweer en waarom wil het niet lukken. Ik denk dat dit zeer waardevolle bijdrages zijn om het onderwijs verder te krijgen. Moeten we een actie op poten zetten? Trek Wiswijzer over de streep! In ieder geval bedankt! Een genot om te lezen!

 Door: Marcel Kesselring

 23-6-2009 21:29:29

Willem, Niet doen joh, niet stoppen. Je hebt waardevolle bijdragen en je zet aan tot denken. Het gaat niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. En die heb jij in huis. Please, willem, blijf twitteren!!

 Door: Florina Blokland

 24-6-2009 01:13:12

Tja... jee... maar ik word er zelf zo somber van. Terwijl ik eigenijk een heel vrolijk mens ben ga ik er zelf over zitten gronzelen. Ik wil gewoon blij en aardig zijn... en enthousiast. Dat is ook veel beter voor mijn carriere. Nu denkt iedereen dat ik een zeurpiet ben en dat wil ik niet zijn...:-)

 Door: Naschrift

 24-6-2009 02:40:58

Ik weet nog niet hoe ik dat ga oplossen maar ik zal ieder geval zorgen dat wat er staat beschikbaar blijft. Dat wilde ik voor mezelf natuurlijk ook al, maar voor anderen moet dat natuurlijk ook. 't Zou raar zijn om dat zo maar af te sluiten. Dat kan natuurlijk niet. Dus dat komt zeker goed.

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...