Info
Kalender

De kalender is leeg

 Klopt niks van...

Gepubliceerd op 10-3-2006 11:41:00 - Helemaal fout

Kijk soms zijn dingen niet wat ze lijken. Wat zou je verwachten als je surft naar http://www.profielwerkstukken.nl/? Je krijgt waarschijnlijk niet wat je dacht... wedden?

Volgens dit bericht kunnen superhelden op latere leeftijd een probleem vormen voor de gezondheid:

"Vooral mannen willen zich meten met de onrealistische weergave van de plastic helden uit hun kindertijd. Om op hun vroegere voorbeelden te lijken, gaan ze overmatig trainen en nemen ze spiervergrotende middelen zoals anabole steroïden."

Wel aan dan zal dat het probleem wel zijn... ik bedoel met Donald Duck als superheld blijf je natuurlijk altijd een 'loser'.

"U bent ondernemend en energiek en er kan veel uit uw handen komen. Pas er echter voor op niet te overdrijven, want dan raakt u voortijdig uitgeput. Anticipeer op de vorderingen die u gisteren hebt gemaakt."

Volgens de Chinese horoscoop:

"Mensen geboren zijn in het jaar van de Hond hebben sterke sentimentele gevoelens. Zij zijn trouw, plichtmatig. loyaal en koel, eerlijk en gul. Maar zijn ook achterdochtig en neigen naar somberheid. En omdat zij te koppig en onvermurwbaar zijn, zijn zij soms ook moeilijk benaderbaar."

Dat klopt helemaal niks van...

"Mensen geboren in 1958, het jaar van de aarden-Hond: met de financiën gaat het best wel goed dit jaar, uw geluksster van de rijkdom staat hoog. Het is een tijd voor een doorbraak voor u, daarom moet u het aantal onnodige contacten verminderen, concentreren op de plannen voor het opbouwen van een nieuw project dat zal uiteraard een beter resultaat geven."

Kijk, nu ben ik 's benieuwd....

"Waak over uw gezondheid, blijf af van sigaretten en drank en andere stimulerende eetwaar. Eind van het jaar in de maanden november en december kunnen meervoudige investeringen u grote winsten brengen, het is een goed oogstjaar. Een goede gezondheid toegewenst en een nog beter volgend jaar."

Ja... nee dat gaat lekker zo...:-)

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...