Info
Kalender

De kalender is leeg

 Briljant

Gepubliceerd op 14-1-2008 02:23:00 - Helemaal fout

De Partij van de Afbraak blijft me verbazen. In het kader van het voorstel van PvdA-fractievoorzitter Jacques Tichelaar om studenten na hun afstuderen hun studiekosten te laten terugbetalen lees ik hier zo maar:

"Bos denkt dan vooral aan het langer aan het werk houden van werknemers onder de 65. Ook moet het aantrekkelijker worden om na het 65e levensjaar vrijwillig aan de slag te blijven. Verder zouden werknemers in deeltijd wat meer uren moeten werken. De personeelsproblemen in de zorg kunnen op die manier worden opgelost, aldus Bos."
http://www.nrc.nl/binnenland/article891452.ece

Jarenlang heeft de politiek de problemen in het onderwijs volstrekt genegeerd, maar gelukkig heeft deze briljante politicus het helemaal op een rijtje (houdt u voor het dominoeffect). Ik vind het allemaal maar bezopen. Tichelaar komt met een volstrekt idioot en vooral onhaalbaar idee en Bos doet er dan nog een schepje bovenop. Maar investeren in goed personeel, het verminderen van de werkdruk, het verbeteren van het salaris en zorg dragen voor fatsoenlijke arbeidsomstandigheden zit er helaas niet in. Tja... en dan los je de problemen natuurlijk niet op. Ik denk dat we inmiddels wel vast mogen stellen dat ook niemand in Den Haag echt van plan is de problemen op te lossen.

De vraag is dan hoe leg je dat uit? Aan die leerlingen en ouders bijvoorbeeld, die na de 4e docent wiskunde eindelijk een docent krijgen waarvan de leerlingen het idee hebben dat ie er zelf ook iets van weet. Geweldig... Nee op deze manier komen we er wel. In de put dan...

 14-1-2008 02:38:15

Maar 't kan altijd erger... Voor zo'n bedrag moet ik wat ploeteren.

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...