Info
Kalender

De kalender is leeg

 Elk nadeel heeft zijn voordeel

Gepubliceerd op 25-3-2008 12:21:00 - Persoonlijk

Ik ben een soort van verkouden. De lessen van vorige week gingen al niet door en vandaag wordt het ook niks. Ik heb daar een ontzettende hekel aan. Het is al net als met 50 worden, mij wordt weer 's helemaal niets gevraagd. Ik wil dat helemaal niet, maar je krijgt het gewoon.

Aan de andere kant heeft het ook wel weer het voordeel dat je nog 's ergens aan toekomt. Ik heb de servicedesk ict maar 's het een en ander gemeld. Over de toegang van de 'shared' en de public.www-mapjes van studenten. Verder toch nog maar 's iets geroepen over die 23 dagdelen te veel in mijn TTI. Hopelijk wordt dat nu 's geregeld. Volgend jaar doe ik niks meer aan tijdelijk uitbreiding van uren. Gewoon 0,5 en verder niks. Op deze manier blijf je aan de gang.

Maar ja, je wordt (als je verkouden bent) wel helemaal scheel van zo'n beeldscherm. Ik kan ook niet echt helder nadenken. Dat is niet handig want eigenlijk moet ik vandaag ook nog 6 toetsen inleveren. Dat ga ik dan donderdag wel doen. Als ik dan weer beter ben natuurlijk. Maar dan ga ik nu maar weer  's een tukkie doen...

O ja, ik moet ook nog een motivatie schrijven voor http://www.innovatiefonderwijs.net/ 

 25-3-2008 22:19:17

Ja ik ook...:-)

 Door: Naschrift

 25-3-2008 22:48:26

...en die Servicedesk is me toch een partij snel en voortvarend! Vrijwel meteen in één dag opgelost of zodanig geholpen dat ik er geen last van heb. Goed!!

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...