Info
Kalender

De kalender is leeg

 Calamiteiten

Gepubliceerd op 17-4-2008 18:36:00 - Persoonlijk

Zo, ik ben weer thuis. Ik ben vanmiddag rond een uur of 4 vertrokken naar Rotterdam. Maar helaas... Brand in Rijswijk, er is geen treinverkeer mogelijk... Hoe lang duurt dat? Dat weet niemand eigenlijk. Je moet dan een besluit nemen. Zal ik de tram nemen? Of wacht ik gewoon even? Ik dacht: ik wacht wel even. Om 17:30 toch maar besloten dat het geen zin meer heeft om nog langer te wachten op de hervatting van het treinverkeer. Terecht, denk ik, want op ns.nl staat nu:

"18:05 uur Rotterdam -Den Haag De brandweer heeft de sporen weer vrijgegeven tussen Rotterdam Centraal en Den Haag HS. Het treinverkeer wordt geleidelijk hervat."

Al met al zou ik dan toch wel halverwege pas zijn gearriveerd. 't Is ook maar goed dat ik zo'n telefoontje heb dat blijkt wel weer.

Ik ben heel rustig van Holland Spoor naar huis gewandeld. Dat is ook niet verkeerd, 't is tenslotte lekker weer... O nee, dat zou ik niet meer doen.

 18-4-2008 01:32:44

Achteraf gezien had de tram naar Delft ook geen zin gehad: "Door de brand was er geen treinverkeer tussen Schiedam Centrum en Den Haag Centraal mogelijk." en "Spoorwegbeheerder ProRail verwacht dat rond half zeven de treinen op alle sporen weer kunnen rijden."

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...