Info
Kalender

De kalender is leeg

 Trap er niet in

Gepubliceerd op 30-4-2008 00:58:00 - Emigreren

Het blijft leuk. Voor 'vragen en antwoorden' omtrent het onderwijs kan je 's kijken op http://www.leerkrachtvannederland.nl/qena. Je bent dan weer helemaal op de hoogte, zullen we maar zeggen.

Een interessante vraag is 'hoe kan ICT een rol spelen bij de oplossing van het tekort aan leraren?'

Eh... hoezo? ICT dat bijdraagt aan 'de efficiency en de kwaliteit van het onderwijs'? We zijn 's benieuwd. Het schijnt dat de resultaten van het onderzoek eind 2008 beschikbaar komen. Dat is mooi. Experimenten? En een rapport... geweldig. Daar hebben we vast iets aan.

Al met al hebben de 'vragen en antwoorden' een hoog BON-gehalte. Ik las op de website van BON de suggestie dat het misschien wel beter zou zijn de tweedegraads lerarenopleiding helemaal maar af te schaffen. Dat ik daar zelf niet op gekomen ben. Dat is toch werkelijk een briljant idee. Dat is echt een leuk stelletje bij BON. Zit er één een beetje in Spanje maar die lost wel even alle problemen op. Geweldig. En wij maar naar de regen kijken. Zo moet dat dus...

Ik weet het niet, misschien is dat ook wel verreweg het beste: emigreren.

soms moet ik zo ontzettend huilen
maar dan weer ben ik blij
dat ik met geen minster hoef te ruilen
al wil ie dat dan nog zo graag met mij
Jaap Fischer

Inmiddels heb ik toch best weer hard gewerkt aan 'Wiskunde & leergebieden' vandaag. Dr. Huppeldepup kan van alles beweren maar het leven gaat gewoon door. Men kan van alles roepen maar dat is natuurlijk geen kunst. Niet lullen maar doe er wat aan.

 2-5-2008 19:58:16

Plasterk somde een aantal BON-standpunten op, die in zijn actieplan ’Leerkracht van Nederland’ een prominente plaats hebben gekregen.

 Door: Theo

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...