Info
Kalender

De kalender is leeg

 TV op wieltjes

Gepubliceerd op 19-5-2008 13:50:00 - Persoonlijk

Soms doe ik ook nog wel 's iets nuttigs. Ik heb een soort 'ding' gemaakt voor de TV. De 'TV op wieltjes' zullen me maar zeggen.

Die wieltjes had ik nog. Die komen van zo'n wieltjesplank van de Praxis. De zwarte meubelplaat komt van ons 'oude waterbed' en dat andere plankje komt (waarschijnlijk) van een van de oude kasten van de Zwarte Madonna. Ach ja, zo ben ik. Ik heb moeite om bruikbare spullen weg te gooien. Soms moet je dat wel doen. Bij de verhuizing vorig jaar heb ik heel wat rotzooi weggeknikkerd. Eén van de 'goede kanten' van verhuizen denk ik.

ICT-gewijs gooi ik ook nooit iets weg. Ik bewaar alles. Een leuk artikel gezien? Bewaren! Want je weet maar nooit. Eigenlijk is dat een beetje onzin, want als het op Internet staat heeft het meestal de neiging om daar te blijven staan. Maar soms ook niet...

O ja, waarom moet de TV eigenlijk op wieltjes? Hihi, dat is voor de Wii-fit. Ja ja... we gaan trainen... Ik ben er gisteren mee begonnen en ik ga straks maar 's wat oefeningen doen. Anders haal ik natuurlijk nooit mijn streefgetallen.

Wat stond er ook al weer op http://wiswijzer.blogspot.com/2008/05/en-dan-nog-wat.html

...en dat is heel anders dan overgewicht...

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...