Info
Kalender

De kalender is leeg

 Meer bekeuringen

Gepubliceerd op 30-5-2008 07:47:00 - Persoonlijk

"Rotterdam, 30 mei. Agenten van enkele politiekorpsen moeten extra bekeuringen uitschrijven om aan de landelijk vastgestelde prestatienormen te voldoen. Dat komt omdat ze begin dit jaar tijdens landelijke acties voor een betere cao geen boetes hebben uitgedeeld. Dat zeggen de politiebonden NPB en ACP."
http://www.nrc.nl/binnenland/article1107505.ece

Leuk is dat. Maar agent, ik deed helemaal niks Niets mee te maken, je krijgt toch een boete, anders kom ik niet aan mijn quotum. Of ga daar en daar maar 's lekker staan want daar rijdt iedereen altijd te hard, flits er maar lekker op los. Nee, het gaat hartstikke lekker in Nederland.

"Het niet uitschrijven van bekeuringen heeft de Nederlandse schatkist naar schatting miljoenen gekost."

De vraag is dan natuurlijk: door wie komt dat nou? Komt dat nu door die agenten die niet over zich laten lopen of die mallotige bestuurders die denken dat iedereen altijd maar alles maar goed vindt. 't Is een geruststellende gedachte dat ik met de laatste bekeuring a 24 euro van de snelheidslimiet van 5 km/uur op de Laan Copes van Cattenburgh weer bijgedragen heb aan het vullen van de schatkist. 't Is toch wel een soort maatschappelijk verantwoordelijkheid om af en toe 's iets te doen wat niet mag.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...