Info
Kalender

De kalender is leeg

 Zoeken en uitrusten

Gepubliceerd op 11-6-2008 21:42:00 - Persoonlijk

Het was even zoeken op het universiteitsterrein in Utrecht maar 't is me gelukt om de Hogeschool van Utrecht te vinden. Mooi gebouw wel!

Ik dacht alleen dat er heel veel kleurtjes waren, maar daar zie je van deze kant niet zo veel van. Eigenlijk ben ik een beetje naar 't verkeerde gebouw gelopen... Daar waren dan toevallig wel weer heel erg veel kleurtjes, maar t' verkeerde gebouw. Volgens mij was dat gebouw nog niet in gebruik. Te laat komen voor een afspraak is altijd vervelend, maar ja, 't is allemaal goed afgelopen. Later meer...

Gisteren heb ik, ijverig als ik ben, alle toetsen ingeleverd: de toetsen van blok 4 (1 stuks), de hertoetsen van blok 3 (2 stuks) en de (mogelijke) hertoets van blok 4 (1 stuks). Met alles er op en er aan (hoop ik). In de e-mail stond "Alle toetsen (her en toets) moeten uiterlijk dinsdag 10 juni worden ingeleverd...", dus, gehoorzaam als ik ben, doe ik dat dan natuurlijk ook. De sukkel...

Ik heb bedacht dat het misschien een goed idee is om het laatste werkcollege van Wiskunde & Leergebieden te laten vervallen. Met al die leuke 'webtwopointo'-dingen zijn we ook wel een beetje klaar met de cursus. Het idee dat je met ICT veel tijd kan besparen vind ik wel een leuk idee, maar helemaal realistisch is het, ben ik bang, niet echt.

Kortom: deze week nog een volledig programma, volgende week 'halve kracht vooruit' en daarna nog 3 weken waarin ik alleen toetsen afneem, toetsen en andere dingen nakijk, de punten inlever en verder niks. Ik ga vast een beetje uitrusten en oefenen in vakantie vieren. Hoe ging dat ook alweer?

"Mijn dagen zijn nooit gevuld met ledigheid: Ik recreeer, pauzeer, wissel dat af met uitrusten en vervolg met ontspanning en relaxen. En als me dat allemaal teveel word, doe ik gewoon even niks."
Spreuken met een knipoog

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...