Info
Kalender

De kalender is leeg

 Writer`s block

Gepubliceerd op 25-8-2008 02:30:00 - Persoonlijk

Het is wel ernstig... Over 2 weken moet mijn nieuwe cursus 'Internet & wiskundeonderwijs' wel klaar zijn, maar ik heb geen idee. Op Internet en wiskundeonderwijs hou ik wel zo'n beetje bij wat ik wil, maar 't schiet niet op. Officieel heb ik om 12 uur de vakantie voor beëindigd verklaard.

Ik kom gewoon niet op gang. Met veel moeite heb ik alvast een overzicht en planning gemaakt, maar er staat niets in. Ik weet wel wat ik ongeveer wil:

Maar dat is nog van voor de vakantie. Eigenlijk zit ik gewoon te wachten tot het komt. Dat is altijd wel weer spannend. Ik weet gewoon dat het komt en dan fröbel ik de cursus er wel uit. Althans, dat hoop je dan maar. Misschien komt er wel een keer een moment dat het niet meer komt...

Nou ja, we zien het wel... eerst maar 's opstarten...

 25-8-2008 14:16:07

Maar gelukkig hebben we aardig wat ervaring en dan blijkt het toch te lukken als puntje bij paaltje enzovoort. Ik zat gisteren nog intensief te werken terwijl ik gedacht had al lang eerder mijn cursus af te hebben. Ik ben wel weer echt begonnen inmiddels en vind dat nog leuk ook.

 Door: sia

 26-8-2008 15:29:12

Gisteren fluisterde een engeltje iets mijn oor... dat gaat goed komen!:-)

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...